Sepetim ( 0 )
Kategoriler
Kaşe Siparişi

Kaşe Siparişi

23.10.2018
Kaşe Siparişi nasıl verilir buradabaski.com olarak sizler için hazırladık

Kaşe Siparişi

1-Kaşe Siparişi Nasıl Verilir

Öncelikle size uygun kaşenin seçimini yapmalısın.Bu konuda fikir ayrılığı yaşıyorsanız hangi kaşeyi seçmeliyim adlı bloğumuzu okuyabilirsiniz.

İsteklerinizi Karşılayacak Kaşeyi Seçtikten Sonra Kaşe Bilgileri Düzen önemsiz bir şekilde baskı kısmında yazılmasını istediğiniz tüm bilgileri yazmalısınız.Bu aşamadan sonra 2.olarak yapmanız gereken kaşenin hangi renk baskı yapmasını istiyorsanız baskı rengi kısmından baskı rengini seçmelisiniz.Son olarak kaşede bir grafik yani logo eklenmesini istiyorsanız veya olan kaşenizin bir görüntüsü sizde var ise grafik kısmına onu eklemelisiniz. Sadece grafik kısmına eklediğiniz görüntünün yapılmasını istiyorsanız kaşe bilgilerini boş bırakabilir veya grafik eklendi yazabilirsiniz.

  • Baskı Boyutu

Misafirlerimizin aklını en çok karıştıran konulardan biride baskı boyutu;

Baskı boyutları ortalama otomatik kaşelerde 15*35 mm 17*47 mm 22*57 mm dir. (Doktor Kaşesi , Asker Kaşesi, Şirket Kaşesi, Hemşire Kaşesi vs.) boyutları genel olarak böyledir.

Bu konuda aklınızda soru işareti var ise sağ alttaki çevrimiçi yazan kısımdan müşteri temsilcimiz ile bilgilerinizi paylaşıp , size uygun kaşenin seçilmesinde yardım alabilirsiniz.

Diğer bir yöntemde bir cetvel ile kaşe boyutu kadar diktörtgen çizip kaşenin baskı kısmını anlayabilirsiniz.

2- Kaşede Olması Gerekenler

Şirket kaşelerinde bulunması gereken bilgiler:

  • İsmi ve Unvanı

Tescil edilen ticari işletmenin ismi ve unvanı, kaşenin görülebilecek bir yerinde okunaklı bir şekilde yazılmak zorundadır.

  • Şirketin Sicil Numarası

Kaşede bulunması gereken bilgilerden biri de sicil numarasıdır. 

  • Vergi Dairesi ve Numarası

Şirketin bağlı olduğu vergi dairesi ve vergi numarası kaşede bulunması zorunlu olan bilgilerden bir diğeridir. 

  • İşletmenin Bilgileri

Kaşede bulunması gereken diğer bir bilgi, işletmenin merkez adresi telefonu ve faks bilgileridir. Bu bilgiler kaşede hep birlikte bulunacak şekilde olmalıdır.

  • Web Sitesi - Mail

Kaşede bulunabilen bilgilerden biride web sitesi ve maildir.Bu Bilgi diğerleri kadar önemle Olmasada Bazı Misafirlerimiz bulunmasını kesinlikle istemektedir.

Büyük Boy Şirket Kaşesi linkimizden kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

 

Doktor Kaşesinde bulunması gereken bilgiler

Bunun dışında doktorlar ve iş yeri hekimlerinin kaşeleri biraz daha farklı olmaktadır. Doktor kaşelerinde, doktorun çalıştığı kurumun adı , Bunun altında ise doktorun ünvanı ve adı soyadı yazmalıdır. Ayrıca diploma tescil no ve doktorun uzmanlık alanları bilgilerinin de yazması gerekmektedir.

DOKTOR KAŞESİ linkimizden kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

Unvan Kaşelerinde Bulunması gereken bilgiler

Bu Tür Kaşeleri Genellikle Askerler , avukatlar , savcılar, polisler vs. tarafından yaptırılan kaşelerdir.Genellikle İsim Soyad ve Unvan Yazılır Sadece 

UNVAN KAŞESİ linkimizden kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.

Kampanyalı Kaşelerimiz

 

Ekonomik Shiny Cep Kaşesi

Ekonomik Otomatik Sırdaş Kaşe

Trodat 4913 Otomatik Kaşe

Colop 30 Cep Kaşesi ve Colop 20 Cep Kaşesi

Colop Otomatik Kaşeler